Terbaharu Cara Hilangkan Ekzema Pada Bayi Dan Anak Dengan Berkesan

Dah puas ke klinik dan farmasi dan berhabis wang, ekzema bayi  tidak sembuh...

Ibu Bapa Mana Yang Tak Sayangkan Anak!

Anak menangis siang malam tergaru-garu hingga melecet kulit sampai berdarah akibat gatal dan sakitnya anak kena ekzema. 

Bayi lagi terseksa, mana dia tahu nak menggaru - tahu menangis sahaja. Tak kiralah gatal muka, badan, tangan atau kaki yang kena ekzema.

Bagi ibu-bapa tentu berhabis wang ke klinik atau hospital bagi mengubat ekzema. Sukar juga nak mengubat ekzema. 

Ubat pula mengandungi steriod yang sembuhkan ekzema sekejap sahaja, lepas itu gatal balik.

cara hilangkan ekzema eczema pada bayi

Apa itu ekzema?

Dari video di atas ekzema selalu kena pada kanak-kanak yang berumur lima tahun ke bawah. Tetapi ramai juga orang dewasa terkena ekzema. Ekzema menyerang muka, tangan, leher, kaki dan bahagian badan lain. Ekzema bukan jangkitan dan sakit gatalnya sukar diubat, lebih malang kepada anak-anak yang masih belum pandai bercakap dan  tahu menangis sahaja.

cara hilangkan ekzema pada bayi kanak-kanak dan dewasa

keLEBIHAN BUAH zaitun terbongkar

Kelebihan Buah Zaitun Sebagai Bahan Makanan dan Perubatan Telah Disebut Dalam Al-Quran

Dalam dunia moden pada hari ini, kajian-kajian sains mengiktiraf khasiat buah zaitun yang mempunyai nilai yang tinggi dalam bidang perubatan. 

Apabila minyak zaitun diambil sebagai bahan makanan, ia bertindak sebagai penambah zat makanan, mencuci dan membaik pulih perut dan menjadi penawar racun. Ia akan membantu pesakit gastrik dan yang mengalami kegagalan fungsi buah pinggang. 

Jika minyak zaitun diambil sebagai sapuan luaran, ia bertindak sebagai pelicin dan pelembut kepada kulit yang mengalami ekzema dan psoriasis seterusnya dapat meremajakan kulit. 

Menurut Tarmizi dan Ibn Majah, Nabi Muhamad SAW bersabda, ”Makanlah minyak zaitun, dan sapulah kulitmu dengannya kerana ia datang dari pohon yang diberkati”.

APA ITU KRIM OZPURE?

ekzema pada bayi

Kini sudah ada Ozpure, tanpa bersusah payah ke klinik dan berhabis RM60-RM100 sekali ke klinik. Kalau 3-4 kali atau lebih tentu banyak kosnya.

Ozpure ialah krim rawatan kulit yang berasaskan minyak zaitun. Ia adalah produk Malaysia yang dihasilkan oleh seorang usahawan muda Melayu, yang juga bekas jurutera. 

Beliau mempunyai minat yang mendalam terhadap perubatan yang berasaskan bahan asli dan sanggup melabur berpuluh ribu euro kerana membeli kertas penyelidikan krim minyak zaitun dari German. Beliau menamakan krim ini dengan Ozpure.

Ozpure selamat dipakai tanpa steriod dan mendapat kelulusan KKM NOT180408552K

"Penghasilan krim Ozpure bermula dengan hasil penyelidikan Vienna Blocenter di bawah organisasi European Molecular Biologi (EMBO), Heidelberg, German yang menemukan minyak zaitun yang diozonkan mampu merawat masalah kulit seperti jangkitan bakteria, fungal, luka diabetik..."

 - Hafiz Alias, Pengeluar krim rawatan kulit Ozpure

BAGAIMANA KRIM EKZEMA BAYI BOLEH MENGHILANGKAN EKZEMA PADA BAYI DAN KANA-KANAK

Melawan Bakteria

Krim Ozpure yang disapu akan melawan bakteria dan kulat ekzema. Ozpure akan menghilangkan simptom ekzema dan ini memberi keselesaan pada bayi dan kanak-kanak.

Melembabkan Kulit

Ozpure yang bertindak sebagai pelembab dapat mengurangkan rasa gatal dan tidak selesa pada kulit bayi dan kanak-kanak.

Membaiki Kulit Yang Rosak

Apabila kulit rosak ia berpotensi berparut. Ozpure dapat merangsang peredaran darah, menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan ini menghindarkan pembentukan parut pada kulit bayi dan kanak-kanak.

KELULUSAN DAN PENGIKTIRAFAN

Kelulusan KKM

Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), butir kelulusan NOT180408552K - ia selamat digunakan dan tanpa steriod.

Pengiktirafan PPPOM

Mendapat pengiktirafan Pertubuhan Pengamal Perubatan Ozon Malaysia (PPPOM). Ia bererti proses ozonisasi akan memastikan keaslian minyak zaitun terpelihara.


MAKLUM BALAS PELANGGAN MENGENAI OZPURE TERHADAP RAWATAN EKZEMA

Ekzema Pada Jari Tangan Dan Jari Kaki

Puan Rahimah mempunyai seorang cucu lelaki berumur 4 tahun yang mengidap gatal-gatal Ekzema pada jari-jari tangan dan jari kaki.

Selepas dua minggu mengunakan krim gatal Ozpure, "ada banyak kurangnya", kata Puan Rahimah dalam wasap kepada saya.
eczema cream

Gatal Ekzema Pada Leher Dan Tengkuk

Puan Izan dari Rawang Selangor mempunyai seorang anak perempuan yang berumur 3 tahun kena gatal ekzema (eczema) sejak umur 2 tahun. Ekzema kena pada leher, pelipat tangan, pelipat kaki dan ada sikit pada badan.

Kalau malam anaknya tidur tak nyenyak sebab gatal, waktu siang cuaca panas dan badan berpeluh - lagi gatal.

"Alhamdulillah, dalam masa 7 hari dah nampak kesan", wasap Puan Izan kepada saya. 

Selepas 3 minggu, "dah licin kulit anak saya, dah takda eczema naik lagi", kata puan Izan sewaktu order dua botol lagi krim Ozpure.

ekzema pada bayi

Ekzema Celah Lengan, Leher, Lutut, Kaki,  Belakang dan Perut

Selepas sebulan pakai krim Ozpure, "Dah ok dah. Tak gatal lagi", kata Puan Angleyn."Oh...thanks Ozpure, ...anak saya tak gatal lagi."

Tentu Puan Angleyn dari Sarawak gembira kerana anaknya yang berumur 7 bulan mengalami gatal ekzema sejak lahir sekarang dah baik. 

Kulit anaknya merah-merah gatal, iaitu di celah lengan, leher, lutut, kaki; dekat belakang dan perut.

Beliau kesian anaknya asik tergaru-garu. Puan Angleyn sebelum menggunakan krim gatal Ozpure, ada membawa anaknya berjumpa doktor. Doktor bagi ubat sapu sahaja. Habis ubat, tapi masih lagi gatal-gatal.

losyen untuk eczema

CARA PENGGUNAAN SABUN DAN KRIM OZPURE

ekzema

Krim minyak zaitun Ozpure disapukan pada kulit 1-2 kali sehari selepas kulit dibersihkan dengan air sabun Ozpure.

ubat gatal ekzema

Sabun minyak zaitun Ozpure yang diberi percuma. Basuh kulit yang gatal dengan air sabun Ozpure ini sebelum menggunakan krim Ozpure.

ADAKAH OZPURE HANYA MENYELESAIKAN MASALAH EKZEMA SAHAJA? DENGAR VIDEO INI...

HARGA OZPURERM130

Pakej biasa: 1 botol krim + 1 buku sabun 

RM195

Pakej Ekonomi: 2 botol krim + 2 buku sabun

Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan dan pesanan belian eczema cream sila hubungi kami

Abd Rahaman Rasid

5 Jalan Budiman 13, Taman Mulia, Bandar Tun Razak, 56000 Kuala Lumpur

Tel/Wasap


(60) 013 366 1242

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini